Commercial Real Estate NIBC

Vastgoed

Wij bieden maatwerkfinanciering voor transacties in diverse vastgoedprojecten zowel van kantoren, winkelpanden en woningen tot hotels, maar ook voor projectontwikkeling en herinrichting. Nationale en internationale vastgoedontwikkelaars en -investeerders doen graag zaken met ons vanwege onze innovatieve en creatieve oplossingen.

Ons sectorteam Vastgoed bestaat uit ervaren en betrokken professionals die zich richten op ontwikkelingen en investeringen in Nederland op het gebied van vastgoed, groter dan EUR 10 miljoen.

Wij zijn hoofdfinancier met een consistente positie in de top 3 van de Nederlandse vastgoedmarkt. Wij hebben meer dan 200 transacties gefinancierd tot een totaalbedrag van ruim EUR 13 miljard.

Producten & diensten

De diensten die ons team aanbiedt aan ondernemingen, ontwikkelaars en institutionele beleggers, omvatten financiering, advies en kapitaal- en co-investering. Wij adviseren klanten bij de aan- en verkoop van grotere en complexe vastgoedportefeuilles en kan als co-investeerder ook kapitaal en mezzaninefinanciering inbrengen.

Wij structureren ook derivatentransacties en kapitaalmarktproducten op maat, zoals forward-starting renteswaps en geïndexeerde obligaties.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met: Jan Willem van Roggen.

 

Like deze pagina op