Telecom Media Technology Services NIBC

Technologie

Het NIBC sector team Technologie ondersteunt snelgroeiende bedrijven met een bewezen track record en investeerders die actief zijn in de sectoren hightech, business software en ICT. We zijn actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waar we werken met lokale teams.

Groei en innovatie financieren

Door nauw samen te werken met onze klanten willen wij een partner zijn voor de lange termijn. We bieden bedrijven deskundig advies en financiering op de beslissende momenten op hun groeipad. Ons team van experts is volledig op de technologiesector gefocust en weten wat er in de sector speelt. Veel voorkomende thema's onder onze klanten zijn smart industry, big data, cloud computing, SaaS, cybersecurity, internet of things, en in toenemende mate kunstmatige intelligentie. Specifieke high tech-thema's zijn semiconductors, robotics, industrial automation, machine vision en 3D-printing.

Producten en diensten technologie

We bieden snelgroeiende bedrijven die terugkerende inkomsten genereren een aantrekkelijke manier om hun groei te financieren en te versnellen. Dit kunnen we doen dankzij onze jarenlange expertise in structurering en securitisatie.Maar ook door onze kennis van en ons netwerk in de technologiesector.

Wij bieden flexibele, risicodragende instrumenten om succesvolle bedrijven te ondersteunen, met maatwerkfinanciering voor management buy-outs, overnames, investeringen en andere activiteiten die groei bevorderen.

Contact

Zoekt u een financieel partner die begrijpt wat uw uitdagingen zijn en een ondernemenede mindset heeft? Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw plannen, neem dan contact op met: Annemiek Hofland.