Shipping Intermodal NIBC

Scheepvaart

NIBC financiert en adviseert bedrijven in de transportsector en de scheepvaart in het bijzonder. Zeetransport is een dynamische sector. Ongeveer 90% van de wereldhandel wordt vervoerd per schip. Nederland speelt een sleutelrol in deze markt, mede dankzij onze ligging en infrastructuur.

Vraag scheepsfinanciering aan

Bent u op zoek naar scheepsfinanciering of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Michael de Visser of dien direct een aanvraag in via onze vrijblijvende Scheepsfinanciering Aanvraag.

Maritieme expertise

NIBC is al meer dan vijftig jaar actief in de scheepvaartsector. Wij bieden financiering aan zowel Nederlandse als internationale scheepvaartbedrijven, aan containerverhuurders en aan investeerders in de scheepvaart. Onze klanten zijn hoofdzakelijk gevestigd in maritieme knooppunten als Noordwest-Europa, Athene, New York en Singapore.

Ons Transportsectorteam bestaat uit toegewijde professionals met expertise in trends en de invloed van economische ontwikkelingen op de sector. Het team in Den Haag helpt klanten kansen te grijpen en richt zich op uitdagingen zoals toenemende wereldwijde handel, bevolkingsgroei en de toename van goederentransport.

Scheepvaart is een relatief schone manier van transport, maar de hoeveelheid vracht die wereldwijd wordt vervoerd heeft wel invloed op het milieu. De energietransitie en het verlagen van de CO2-uitstoot zijn wereldwijd prioriteiten en wij delen onze kennis en ervaring om tot oplossingen te komen. NIBC is bijvoorbeeld koploper de ontwikkeling van een nieuwe standaard voor het verantwoord recyclen van schepen en we nemen onze rol in de distributieketen zeer serieus.

Producenten en diensten

Nieuws

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw plannen, neem dan contact op met: Michael de Visser.