Oil Gas Services NIBC

Offshore Energy

Wij bieden financiële oplossingen aan ondernemingen in het offshore energy segment. Onze klanten zijn verspreid over de hele waardeketen, van seismisch onderzoek, productie, constructie & installatie, onderhoud van offshore windparken tot de ontmanteling van oude infrastructuur voor de winning van fossiele brandstoffen. Bij ons kunnen klanten op voor hen beslissende momenten, terecht voor specialistisch advies en een compleet aanbod van financieringsdiensten.

Sectorgerichte bank in het offshore energy segment

Onze missie is om de energietransitie naar schone, duurzame energie te faciliteren, tegelijkertijd met het veiligstellen van de huidige energieproductie om zo de groeiende vraag naar energie te kunnen ondersteunen.

Het Offshore Energy team bestaat uit zeer ervaren en betrokken professionals. Dankzij hun inzet wordt NIBC in de markt gezien als een daadwerkelijk sectorgerichte bank in het offshore energy segment. Wij beheren een omvangrijke kredietportefeuille met een brede variëteit van gearrangeerde transacties, club deals en participaties.

Producten & Diensten

Wij bieden klanten een grote verscheidenheid aan financieringsconstructies en adviseren hen over mogelijke oplossingen voor structurering van hun financiering of kapitaalpositie. Vanwege onze internationale oriëntatie en onze focus op oplossingen op maat is het voor ons mogelijk om de best mogelijke service te verlenen richting onze klanten.

Contact

Wilt u meer weten over ons aanbod en onze expertise en hoe wij uw ambities kunnen realiseren? Neem dan contact op met: Paulien Hop.