Life Sciences.jpg

Life Sciences

De Life Sciences sector kenmerkt zich door inventieve ideeën en ondernemingsgeest. Bedrijven in biotechnologie, farma, medische technologie en diagnostiek ontwikkelingen medicijnen, therapieën en apparatuur die de kwaliteit van onze levens verhogen. De sector vereist aanzienlijke (financiële) middelen en creativiteit voor research & development en het realiseren van groei. 

Producten en diensten Life Sciences

NIBC is net zo inventief en ondernemend als de sector. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen en leveren op maat gemaakte producten en diensten die tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van onze klanten. NIBC heeft gedegen Life Sciences sectorkennis in huis, variërend van specifiek op kapitaalmarkten gerichte onderzoeksanalisten en corporate finance en equity capital market sectorteams, tot een breed scala aan specialisten op het gebied van financiële producten. Wij kijken er naar uit om onze kennis en ons internationale netwerk te delen met bedrijven en investeerders in Life Sciences wereldwijd.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met: Oscar Izeboud.