Infrastructure.jpg

Infrastructuur

Wij bieden onze infrastructuurklanten een breed scala aan financieringsoplossingen en expertise op het gebied van senior financiering, mezzanine, eigen vermogen en advisering.

Digitale communicatie-infrastructuur en duurzame energie

Wij zijn gespecialiseerd in geavanceerde digitale communicatie-infrastructuur, waaronder glasvezelnetwerken en datacentra. Wij hebben een goed track-record in de financiering van haveninfrastructuur, zoals opslag en stuwadoring. Dankzij onze ervaring met energieprojecten bieden wij een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor duurzame energie zoals wind-, biomassa- en zonne-energieprojecten en lokale stads- of wijkverwarming.

Wij zijn actief in Noordwest-Europa en bieden creatieve financieringsoplossingen voor zowel ontwikkeling, herontwikkeling als de operationele fase van infrastructuurprojecten met een waarde van meer dan EUR 10 miljoen.

Samen met onze klanten werken wij aan oplossingen op maat. NIBC financiert en structureert infrastructuurprojecten voor infrastructuurfondsen, vermogende ondernemers en ontwikkelaars.

Producten en diensten

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met: Jan Willem van Roggen.