infra header image only.jpg

Infrastructuur

Sinds onze oprichting in 1945 om de visionaire ondernemers te financieren die Nederland na de Tweede Wereldoorlog hielpen herbouwen, kennen wij een lange traditie van het financieren van veel verschillende soorten infrastructuur.

Omdat we voortdurend mee evolueren in deze snel veranderende wereld, zijn we met trots een van de eerste spelers in de markt die digitale infrastructuur initiatieven financieren. Zo kunnen we het verschil blijven maken op de meest beslissende momenten voor onze klanten in deze sector. 

Wij financieren infrastructuur in Europa die van cruciaal belang zijn voor onze toekomstige generaties. Denk aan datacenters en glasvezelnetwerken, die mensen en bedrijven met elkaar verbinden, laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, nodig voor de snelle overgang naar elektrisch rijden, en opslag en piekvermogen, essentieel voor de groei van hernieuwbare energie.

Met ons ervaren team in Den Haag en Londen en onze korte communicatielijnen, kunnen we snel het juiste resultaat leveren aan onze klanten. 

NIBC Infrastructuur is actief in Europa en werkt samen met toonaangevende bedrijven en financiële sponsors.