Fintech.jpg

Fintech

Convergerende technologieën en demografische trends zijn de drijvende krachten achter digitalisering in de financiële sector. Innovatieve fintech-bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond en brengen alsmaar groeiende investeringen met zich mee. Fintech-ondernemers hebben moeite om schaalbare en geschikte financieringsmogelijkheden te vinden als aanvulling op hun equity-strategie. Financiering met vreemd vermogen is een minder bekend – en minder verwaterend – financieringsinstrument dat deze bedrijven kan helpen groeien.

Fintechs groei

Het Fintech-team van NIBC helpt bedrijven te groeien met behulp van gestructureerde financieringsoplossingen, zakelijke kredieten en advies. Ons op maat gemaakte aanbod voor financieringen met vreemd vermogen is een betrouwbaar, modulair financieringsconcept dat fintechs helpt om te groeien. We geven ook advies over zakelijke kredieten, kapitaalmarkten en fusies en overnames.

Vanuit onze locaties in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland bedienen wij klanten in heel Europa. Onze sectorexperts hebben een diepgaande kennis van de dynamiek in de fintech-sector en een breed netwerk.

We begrijpen dat snelheid en flexibiliteit van cruciaal belang zijn voor snelgroeiende bedrijven. Daarom zijn onze financieringsoplossingen op maat gemaakt en dynamisch.

Producten en diensten fintech

Wij begrijpen innovatieve bedrijfsmodellen en passen onze financieringsoplossingen daarop aan. Onze oplossingen bieden een aantrekkelijke en flexibele manier om de groei van fintech-bedrijven te ondersteunen, in het bijzonder in digitale receivables financing, alternatieve leningen, leningen voor het MKB en consumenten, factoring en leasing.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw plannen, neem dan contact op met: Jeroen Conijn.