Commercial Real Estate NIBC

Commercieel vastgoed

Het Corporate Banking vastgoedteam biedt maatwerkfinanciering voor vastgoedprojecten. Ons team bestaat uit ervaren en betrokken professionals die zich richten op de financiering van investeringen in commercieel vastgoed in Nederland, zowel kantoren, winkelpanden, woningen tot hotels. Tevens is NIBC zeer actief in de financiering van projectontwikkeling en herinrichting. Nationale en internationale vastgoedontwikkelaars en -investeerders doen graag zaken met ons vanwege onze innovatieve en creatieve oplossingen. Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 200 transacties gefinancierd tot een totaalbedrag van ruim EUR 13 miljard.

Ons sectorteam Commercieel vastgoed bestaat uit ervaren en betrokken professionals die zich richten op ontwikkelingen en investeringen in Nederland op het gebied van vastgoed, groter dan EUR 10 miljoen.

Producten & diensten commercieel vastgoed

De diensten die ons team aanbiedt aan particuliere en institutionele beleggers en ontwikkelaars, omvatten financiering, advies en kapitaal- en co-investering. Wij adviseren klanten bij de aan- en verkoop van grotere en complexe vastgoedportefeuilles en kunnen als co-investeerder ook kapitaal en mezzaninefinanciering inbrengen.

Wij structureren ook derivatentransacties en kapitaalmarktproducten op maat, zoals forward-starting renteswaps en geïndexeerde obligaties.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met: Jan Willem van Roggen.

 

NIBC Vastgoed Hypotheek

Voor de (her)financiering van uw woningportefeuille tot EUR 10 miljoen, of voor de aankoop van uw eerste beleggingswoning, verwijzen we u naar de NIBC Vastgoed Hypotheek via www.vastgoedhypotheek.nl.

De NIBC Vastgoed Hypotheek maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om in een aantal Nederlandse steden te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De NIBC Vastgoed Hypotheek is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur. Leningen zijn verkrijgbaar van EUR 75.000 tot EUR 10 miljoen.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening middels de NIBC Vastgoed Hypotheek, neem dan contact op met: Dirk van den Beukel.