yesqar.jpg

Automotive

yesqar combineert de kracht van twee partners, NIBC Bank en autodata platform QarQuest. Hiermee biedt yesqar een slimme oplossing voor de financiering van automotive bedrijven. Een team met kennis van financieren en de automotive markt staat voor u klaar. Zo kunnen zij u helpen bij het bieden verschillende oplossingen:

  • Lease portefeuille financiering:
    yesqar biedt een flexibele financiering waarin zowel zakelijke en private lease-auto’s tot 90% gefinancierd kunnen worden voor portefeuilles vanaf €750.000. 
  • Voorraadfinanciering:
    yesqar biedt financiering tot 90% van de voorraad-auto’s voor portefeuilles vanaf €500.000. Grondslag voor de financiering is de actuele marktwaarde van de auto voorraad.

Een team van gedreven experts

Wim Visser: “Bij yesqar werken we met een team van gedreven experts met kennis van automotive en van financieren. We hebben een actueel en uniek inzicht in de verkopen in binnen- en buitenland, omloopsnelheden en de waardeontwikkelingen van auto’s. Daarnaast bieden we zekerheid van constante financiering en betrouwbare toegang tot de kapitaalmarkt. We houden ervan om slim, snel en transparant samen te werken met onze klanten. De automotive markt verandert snel en wij zijn hierin uw partner met bestaande en nieuwe oplossingen. Door financiële ruimte te bieden, snel te reageren en transparant data te delen.”

Wilt u weten hoe deze slimme financieringsoplossingen voor u kunnen werken? Neem dan contact op met een van de experts van yesqar.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in