Solutions infographic.jpg

Vastrentende waarden

Het Fixed Income (FI)-team van NIBC treedt op als market maker en aanbieder van liquiditeit voor institutionele beleggers in Europese high yield-obligaties en obligaties met een investment grade rating en geeft noteringen af voor ruim 500 leningen op meerdere handelsplatforms. Wij richten ons vooral op financiële instellingen en ondernemingen die actief zijn in de sectoren waarop NIBC zich concentreert, waaronder Offshore Energy, Transport, Infrastructuur en Vastgoed.

Het FI-team ondersteunt Debt Capital Markets (DCM) en Treasury bij de distributie van obligaties op de primaire markt. Het verkoopteam werkt ook nauw samen met DCM en onze sectorteams om de financieringsbehoeften van zakelijke klanten te laten aansluiten bij de vraag naar beleggingen van onze beleggingsklanten. Het netwerk van FI bestaat uit pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders, wealth managers, banken (waaronder private banken), debt funds, hedgefunds en family offices.

Contact

Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met Bas van Rhijn of Clifton de la Sencerie .