NIBC Solutions light bulbs.jpg

Mergers & Acquisitions

Op momenten die vanuit financieel en/of strategisch perspectief voor u beslissend zijn, wilt u terug kunnen vallen op specialisten die vertrouwd zijn met dergelijke beslissende en vaak complexe situaties. Het NIBC Mergers & Acquisitions (M&A) team biedt u de vereiste specialistische kennis en ervaring om elk transactieproces tot een succesvol einde te brengen. Van managementteams en commissarissen tot aandeelhouders en andere kapitaalverschaffers: wij begrijpen uw specifieke behoeften en weten hoe wij u het beste kunnen bijstaan bij uw strategische en financiële besluitvorming.

Ons team beschikt over ruime ervaring aan zowel de koopzijde als de verkoopzijde van transacties die genoteerde- en niet-genoteerde ondernemingen, managementteams en investeerders aangaan. Naast overnames en desinvesteringen begeleiden wij klanten bij fusies, openbare biedingen, managementbuy-outs en strategische initiatieven. En ook op andere terreinen, zoals waardering, strategische alternatieven en schuldfinancieringsadvies, kunt u bij ons terecht voor specialistische ondersteuning.

Wij combineren sterke analytische en financiële vaardigheden met onze praktische ervaring met het sluiten van transacties, onze diepgaande sectorkennis en ons netwerk. Door nauw samen te werken met de NIBC sectorteams, NIBC Capital Markets en NIBC Debt & Equity Advisory kunnen wij voor al uw behoeften een geïntegreerde oplossing bieden en geven wij u toegang tot ons omvangrijke, wereldwijde netwerk van investeerders, ondernemers en adviseurs. Wij zijn trots op het innovatieve maatwerk dat kenmerkend is voor alle oplossingen die wij uitwerken voor onze klanten.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw ambities te verwezenlijken op de volgende gebieden:

  • Advies bij (bedrijfs-)acquisities en overnames
  • Advies bij (bedrijfs-)verkoop en desinvesteringen
  • Buy-outs en management buy-outs
  • Openbare biedingen
  • IPO advisering
  • Fairness opinions
  • Financiële analyse en waardering
  • Debt & Equity advisory
Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in