Equity Capital Markets

Het Equity Capital Markets-team van NIBC helpt kleine en middelgrote ondernemingen bij het realiseren van hun plannen in de aandelen-kapitaalmarkten. We bieden professioneel advies en begeleiding bij beursgangen, en helpen beursgenoteerde bedrijven om te groeien en zich te financieren om zo het optimale uit hun beursnotering te halen. Daarnaast helpen wij aandeelhouders om liquiditeit te creëren door plaatsing van hun aandelen bij nieuwe beleggers.

Begeleiding bij emissies van aandelen

Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we maatwerkoplossingen bieden aan onze klanten, waarbij we gebruikmaken van onze relatie met toegewijde aandelenbeleggers in heel Europa. We zijn volledig toegerust om op te treden als begeleidende bank bij emissies van aandelen en bieden het volledige spectrum van technische agencydiensten.

Contact

Het creëren van innovatieve en optimale oplossingen voor onze klanten op beslissende momenten is wat ons drijft. Als u stappen in de aandelen-kapitaalmarkten overweegt en u hierover van gedachten wil wisselen met ons ervaren team, neem dan contact op met Jean-Paul Mannie.