Equity Capital Markets

NIBC’s Equity Capital Markets team is een ervaren nichespeler die small- en midcap ondernemingen helpt bij hun uitdagingen in de aandelen kapitaalmarkten. We bieden professioneel advies en begeleiding bij beursgangen en helpen beursgenoteerde bedrijven om te groeien en zich te financieren om zo het optimale uit hun beursnotering te halen met nieuwe investeerders.

Daarnaast helpen wij (groot)aandeelhouders om liquiditeit te vinden bij het plaatsen van hun aandelen. Onze brede ervaring en expertise helpen ons om maatwerkoplossingen te bieden aan onze klanten, daarbij gebruikmakend van onze sterke relaties met toegewijde beleggers in aandelen verspreid over heel Europa. Wij zijn volledige uitgerust om te acteren als begeleidende bank in emissies van aandelen en bieden het volledige spectrum van technische agency diensten.

Het brengen van innovatieve maatwerkoplossingen voor onze klanten op beslissende momenten is wat ons drijft. Overweegt u stappen in de kapitaalmarkten en zou u eens van gedachten willen wisselen hierover met een ervaren team? Neem dan contact met ons op.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in