Financial-Success.jpg

Debt & Equity Advisory

Het regelen van financiering voor een onderneming of een project is niet altijd eenvoudig. Een ervaren adviseur met uitstekende relaties in de wereld van banken en investeerders is van onschatbare waarde wanneer u financiering zoekt voor uw plannen.

Wij adviseren zowel middelgrote ondernemingen als kapitaalintensieve startups bij het vinden van de juiste combinatie van financieringsoplossingen. U kunt uw aandacht volledig richten op uw bedrijf en het uitvoeren van uw strategie, terwijl wij het tijdrovende financieringsproces in goede banen leiden. Ons praktisch ingestelde en oplossingsgerichte team zorgt ervoor dat uw strategische doelstellingen de financieringsoplossing bepalen - niet andersom.

Het Debt & Equity Advisory-team van NIBC is een integraal onderdeel van ons M&A-team. Wij houden onze vinger aan de pols van de financiële markten, waardoor wij de optimale deal voor u kunnen structureren. Dankzij de intensieve relaties die wij onderhouden met family offices, private equity-partijen en gespecialiseerde beleggingsfondsen zijn wij bij uitstek gepositioneerd om de juiste partner te vinden voor uw project of bedrijf.

Neem contact met ons op voor advies over:

  • het vinden van vreemd en eigen vermogen voor het financieren van een nieuwe kapitaalintensieve activiteit;
  • het aantrekken van groeikapitaal voor de volgende fase van uw start-up;
  • het vinden van de juiste financiering (vreemd vermogen, mezzanine, eigen vermogen) voor een overname of grote investering;
  • het herfinancieren of herstructureren van uw schuld;
  • het vinden van een nieuwe particuliere minderheidsaandeelhouder;
  • alle overige financiering-gerelateerde onderwerpen.

Contact

Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met Victor Meijer

 

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in