Solutions lights city.jpg

Debt Capital Markets

Het Debt Capital Markets (DCM)-team van NIBC treedt op als intermediair tussen de zakelijke klanten van de bank en financiële instellingen enerzijds en beleggers anderzijds. DCM regelt de beste financieringsoplossingen voor zakelijke klanten en financiële instellingen en biedt aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden aan voor beleggers, zowel op onderhandse als openbare markten.

 

Maatwerkoplossingen voor kapitaalmarktfinanciering en belegging

DCM levert een uitgebreid scala aan maatwerkoplossingen voor kapitaalmarktfinanciering en beleggingsmogelijkheden. Hierbij valt te denken aan leningen en obligaties, al dan niet door zekerheden gedekt, openbare en onderhandse transacties, senior en achtergestelde/mezzanine-financieringen en het aantrekken van vermogen voor debt funds en managed accounts.

Het DCM-team van NIBC beschikt over zeer veel ervaring op het gebied van distributie, treasury en structurering. Het team behoort tot de koplopers op het gebied van financiële innovatie en is daardoor in staat klanten te voorzien van maatwerkoplossingen. DCM is sterk gericht op het middensegment van de West-Europese markt en biedt toegang tot een uniek netwerk van professionele beleggers, waaronder pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders, banken, hedgefunds en family offices.

Contact

Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met Niek Allon.