steven-hwg-zBsdRTHIIm4-unsplash.jpg

NIBC stelt Medux in staat om volledig te profiteren van het marktmomentum

Medux is de Nederlandse marketleider in het aanbieden van mobiliteitshulpmiddelen en thuiszorgproducten voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Ondersteund door NPM Capital blijft Medux organisch groeien en versterkt het zijn reputatie als hoogwaardige en betrouwbare dienstverlener/productleverancier met een sterke focus op klantgerichtheid, innovatie en kostenoptimalisatie.

De opdracht

De opdracht van NIBC was om het verdere organische groeiplan van Medux te faciliteren. NIBC werd gevraagd om deel te nemen aan de aanvullende faciliteiten ter ondersteuning van de investeringen van het bedrijf. Deze zijn nodig om aan de vraag van de klant te voldoen.

Toegevoegde waarde

Als bestaande kredietverstrekker heeft NIBC een extra borrowing base faciliteit beschikbaar gesteld, afgestemd op de omvang van de activa van Medux. De borrowing base faciliteit biedt het bedrijf de flexibiliteit om te groeien, en zo te profiteren van het marktmomentum. De expertise binnen het dealteam en de ervaring met de oorspronkelijke financiering heeft NIBC in staat gesteld om de opdracht snel en succesvol te beoordelen en te analyseren.

Resultaten leveren

Dankzij de extra faciliteiten kon Medux volop profiteren van het momentum in de markt, hun organische groei voortzetten en hun marktleiderschap verder versterken.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in