foo-bar-RdGLsSDMJ3E-unsplash.jpg

NIBC ondersteunt ServerFarm met een senior secured term loan-faciliteit om 5NINES te verwerven

ServerFarm is een in de datacenter- en IT-speler waarvan het hoofdkwartier in de VS is gevestigd en heeft de ambitie om haar activiteiten in Europa uit te breiden. Het bedrijf heeft en beheert momenteel een datacenterportfolio met locaties in meer dan 30 landen. ServerFarm heeft een solide track-record en een sterk klantenbestand. 5NINES is een datacenter-infrastructuurbedrijf dat in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd en actief is in Europa en de VS. Het bedrijf heeft een sterk groeipotentieel.

De opdracht

Om hun aanwezigheid in Europa uit te breiden, had ServerFarm een partner nodig met uitgebreide kennis van de Europese datacentersector.

Toegevoegde waarde

Na het opbouwen van een sterke relatie in de afgelopen vier jaar, is NIBC gekozen om ServerFarm te helpen hun strategische groeidoelstellingen te realiseren. NIBC heeft een sterke track-record in de digitale-infrastructuurmarkt en heeft een uitgebreid relatienetwerk in de deze sector. Met onze diepgaande sectorkennis zijn we in staat om klanten te begrijpen en snel stappen te maken.

Resultaten leveren

NIBC ondersteunt ServerFarm met een senior secured term loan-faciliteit om 5NINES te over te nemen. Hiermee wordt ServerFarm in staat gesteld hun activiteiten uit te breiden.

"NIBC is verheugd om samen te werken met ServerFarm, een zeer gerespecteerde en innovatieve speler op het gebied van datacenters", aldus Jan Willem van Roggen, Managing Director bij NIBC Bank. "We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het managementteam van ServerFarm en daarmee het ondersteunen van hun strategische groeidoelstellingen".

 

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in