Betty Blocks.jpg

NIBC ondersteunt de groeiambities van Betty Blocks met unieke SaaS-financiering.

Betty Blocks is wereldwijd het toonaangevende no-code platform voor applicatieontwikkeling. Als enige echte no-code platform maakt Betty Blocks het mogelijk om efficiënt complexe en professionele software applicaties te ontwikkelen. Het no-code platform van Betty Blocks stelt elke organisatie in staat om te experimenteren richting de juiste oplossing en de regie te nemen over hun digitale transformatie.

De opdracht

Software-as-a-Service (SaaS) provider Betty Blocks wil haar positie binnen de snel groeiende low- en no-code markt verder versterken. Het bedrijf gebruikt het nieuw aangetrokken kapitaal voor effectievere marketing van de huidige mogelijkheden van het no-code ontwikkelplatform, om hun 'thought leadership' op het gebied van citizen development te versterken en de internationale expansie te ondersteunen. 

De toegevoegde waarde

NIBC heeft Betty Blocks voorzien van een SaaS-financiering, een unieke en inventieve financieringsstructuur gericht op snelgroeiende scale-up bedrijven die op basis van een abonnementsmodel cloud software aanbieden. Bij gebrek aan onderpand biedt SaaS-financiering een specialistisch alternatief voor traditionele investeringen en algemene bedrijfskredieten. Deze SaaS-financieringsoplossing is de eerste van zijn soort in de Nederlandse softwaremarkt.

Het resultaat

De financiering wordt verstrekt op basis van de terugkerende omzet in een structuur die voordelig is voor zowel Betty Blocks als haar klanten. De SaaS- financiering helpt Betty Blocks om haar ambities te realiseren terwijl maximale controle over het bedrijf wordt behouden en Betty Blocks voor de toekomst is verzekerd van de mogelijkheid om te blijven investeren in verdere groei.

"Betty Blocks groeit snel en wordt internationaal erkend als leider in haar vakgebied. Met onze continue uitbreiding profiteren we van een financieringsoplossing die zeker is en de flexibiliteit biedt om te investeren in verdere groei. Daarbij waarderen wij NIBC’s diepgaande kennis van de IT-sector. Met de unieke SaaS-financieringsoplossing zijn we in staat om onze marketingstrategie en internationale expansie beter te faciliteren. De structuur biedt ons ook de mogelijkheid om toekomstige groei te financieren terwijl controle over ons bedrijf wordt behouden", Tim Obdam - owner and co-founder Betty Blocks.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in