Imagine-Logo.jpg

NIBC ondersteunt Imagine in haar groeiambities

Imagine is een innovatief Iers bedrijf is dat breedbandverbindingen aanbiedt aan plattelandsgebieden waar nog geen snel internet is in Ierland. Imagine maakt gebruik van 'fibre to the tower' en een speciale en vaste draadloze spectrumverbinding van de zendmast naar de woning (in tegenstelling tot Fibre to the Home). Hierdoor kan het bedrijf zijn klanten op kosteneffectieve wijze van deze essentiële dienst voorzien.

Opdracht

NIBC werd door het bedrijf benaderd vanwege onze sectorexpertise in digitale infrastructuur. Zij waren op zoek naar een schuldfinancieringsoplossing om groei van het bedrijf mogelijk te maken.

Waarde toevoegen

NIBC heeft veel glasvezelaanbieders in Europa gefinancierd. Door gebruik te maken van deze ervaring waren we in staat om een flexibele financieringsstructuur te ontwerpen die een aanvulling vormt op hun behoefte om wendbaar te zijn en de ambitie om het bedrijf te laten groeien.

Resultaten leveren

De financiering vond in 2019 plaats. En darmee kan Imagine ook vandaag de dag blijven uitbreiden en hun diensten aanbieden in het dunbevolkte platteland van Ierland.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in