Maarssen Group.jpg

Duurzame vastgoedontwikkeling

mogelijk maken met Maarsen Groep

Maarsen Groep is een prominente investeerder in en ontwikkelaar van hoogwaardig, duurzaam vastgoed in Nederland. De onderneming is ruim 70 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Amsterdam. Een van de projecten is PointSeven, een oud kantoorgebouw nabij de prestigieuze Amsterdamse Zuidas dat volledig wordt gerenoveerd en wordt omgebouwd tot een modern, hoogwaardig en duurzaam gebouw. Om zijn doelen te realiseren, had de vastgoedontwikkelaar behoefte aan een vertrouwde en toegankelijke partner met een goede trackrecord in de financiering van duurzame renovatie- en transformatieprojecten en met korte communicatielijnen.

Onze rol

Wij verstrekten een renovatie- en exploitatiefaciliteit met een looptijd van vijf jaar en arrangeerden hedgetransacties om de risicopositie van Maarsen Groep te beperken.

Onze toegevoegde waarde

Omdat wij al eerder hadden samengewerkt, onder meer bij de ontwikkeling van een afzonderlijk project op dezelfde locatie, wist Maarsen Groep dat NIBC snel met een professionele en klantgerichte oplossing zou komen.

Het resultaat

De renovatiewerkzaamheden van PointSeven zijn eind 2016 gestart en worden medio 2017 afgerond. Na oplevering wordt het gebouw verhuurd voor een periode van tien jaar.


Bij het vinden van oplossingen is NIBC heel ingenieus.– Gerard Kohsiek, directeur Maarsengroep

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in