Globe sustainability

Duurzaamheid

Oog hebben voor de wereld om ons heen

Duurzaamheid reikt verder dan onze verantwoordelijkheden tegenover de volgende generatie. Onze ambitie is een duurzame onderneming te zijn in de manier waarop wij zakendoen en onze klanten van dienst zijn. Zo zijn wij ook beter in staat om de uitdagingen in de toekomst het hoofd te bieden en de beste kansen op onze markten te benutten.

Wij gaan professioneel en integer te werk, houden ons aan alle relevante wet- en regelgeving en streven ernaar om mens, milieu en maatschappij zo zorgvuldig mogelijk te benaderen. Wij letten er scherp op dat de diensten die wij verlenen, verantwoord en duurzaam zijn en dat de ondernemingen die wij financieren, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

NIBC werd in 1945 opgericht om de wederopbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog te steunen. Vanuit deze oorsprong is NIBC zich sterk bewust van haar maatschappelijke verplichtingen. Onze doelstelling is in grote lijnen nog steeds hetzelfde als in de beginjaren: wij willen klanten helpen hun ambities te verwezenlijken en een bijdrage te leveren aan een betere samenleving voor toekomstige generaties.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en bouwen graag langdurige relaties op met klanten, op basis van transparante, betrouwbare en duurzame producten en diensten.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in