Oil Gas Services NIBC

Olie & Gas

Wij bieden financiële oplossingen aan ondernemingen in het offshore upstreamsegment van de olie- en gassector. Onze klanten zijn verspreid over de hele waardeketen, van seismisch onderzoek tot drijvende productie en van boren tot buitenwerkingstelling van productiefaciliteiten. Bij ons kunnen klantenop de voor hen beslissende momenten, terecht voor specialistisch advies en een compleet aanbod van financieringsdiensten.

Ons sectorteam Olie & Gas bestaat uit zeer ervaren en betrokken professionals. Dankzij hun inzet wordt NIBC in de markt gezien als een daadwerkelijk sectorgerichte bank in offshore olie & gas. Wij beheren een omvangrijke kredietportefeuille met een brede variëteit van gearrangeerde transacties, club deals en participaties.

Producten & Diensten

Wij bieden klanten een grote verscheidenheid aan financieringsconstructies en adviseren hen over mogelijke oplossingen voor structurering van hun financiering of kapitaalpositie. Wij willen onze klanten een optimale dienstverlening bieden: door onze internationale oriëntatie en onze focus op maatwerk kunnen wij deze ambitie ook waarmaken, via onze samenwerking met lokale financiële instellingen.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in