Zakelijke Principes

Wij denken en handelen vanuit onze business principles. Voor ál onze doelgroepen - klanten, medewerkers, aandeelhouders,  toeleveranciers en de maatschappij - zijn dit de principes waar we voor staan en die we naleven.

1. We Think Clients
Wij gaan hechte en langdurige relaties aan met onze klanten. Wij proberen op hun wensen te anticiperen en hun verwachtingen te overtreffen. Voor ons is elke klant en situatie uniek en wij zijn vastbesloten om voor elk van hen een duurzaam rendement te creëren.

2. We Deliver Quality
Wij zijn vastbesloten om alles wat wij doen zo goed mogelijk te doen. Dat betekent dat wij over excellente persoonlijke en professionele vaardigheden beschikken, die verder ontwikkelen en dat wij die vaardigheden efficiënt en met flair en discipline inzetten.

3. We Shape Solutions
Wij zijn ons bewust van de behoeften van onze klanten en markten, identificeren nieuwe kansen en spelen daar snel op in. Wij zijn trots op de unieke mensen die wij in dienst hebben; mensen met originele ideeën en een probleemoplossend vermogen dat hen in staat stelt om op maat gesneden oplossingen te bieden.

4. We Work Together
Wij werken samen, wisselen kennis uit en steunen elkaar. Aan onze manier van zakendoen ligt de samenwerking tussen al onze afdelingen in alle landen van vestiging ten grondslag. Dat resulteert in hecht teamwork waarbij de verschillende invalshoeken van onze mensen ten volle worden benut.

5. We Focus on Results

Wij zijn resultaatgericht. Het is voor ons vanzelfsprekend om een stapje meer te doen en net dat beetje extra te geven. Wij werken doorlopend aan onze effectiviteit en efficiency en werken op een georganiseerde en doelgerichte manier waar al onze stakeholders profijt van hebben.

6. We Develop People
Wij investeren in de persoonlijke en de professionele ontwikkeling van onze mensen want ons succes wordt uiteindelijk door hun kwaliteiten en commitiment bepaald. Wij belonen resultaten op een gedifferentieerde manier en moedigen aandeelhouderschap van medewerkers aan. Wij bieden een omgeving waarin de beste mensen willen werken, groeien en hun invloed willen doen laten gelden.

7. We Take Responsibility
Wij voldoen aan de wet- en regelgeving die in het zakelijk verkeer gelden. Wij houden vast aan strikte gedragsnormen en gedragen ons op een manier die onze stakeholders ten goede komt. Wij plaatsen de belangen van het bedrijf voor onze persoonlijke belangen. Ons bedrijf gedraagt zich als een betrouwbare en sociaal verantwoordelijke partner in de gemeenschappen waarin zij actief is.