Damen ASD 2312-image 2.jpg

Samenwerking NIBC en Damen Ship Lease maakt verdere innovatie en verduurzaming mogelijk

Nieuws -

NIBC Bank heeft de samenwerking verlengd met Damen Ship Lease en Damen Financial Services op het gebied van het leasen van schepen. De financiering van NIBC stelt Damen in staat om financial- of operational leaseoplossingen aan te bieden. Het gaat hierbij om state of the art werkschepen in de offshore (wind)energie en (hybride) sleepboten voor onder andere havenactiviteiten.

“We zijn erg blij met de samenwerking en dit nieuwe lange termijn commitment van NIBC ”, aldus Jan Willem van Helden, managing director Damen Financial Services. “Met dit fonds kunnen we de vlootvernieuwing en verduurzaming van de vloot van diverse klanten faciliteren, waarbij we ook de groei van de Damen groep stimuleren”, voegt Martin van Eyk, manager Damen Ship Lease toe. “Tevens leveren wij met de nieuwste Damen schepen en technologie een bijdrage aan een efficiënte bedrijfsvoering van onze klanten en een verkleining van de ecologische voetafdruk van onze sector.”

Jeroen Conijn, Managing Director FinTech, Structured Finance & Mobility bij NIBC: “We zijn trots op deze samenwerking met Damen. Bijna tien jaar geleden verstrekten wij de eerste financiering aan Damen Ship Lease. Damen Ship Lease heeft in deze jaren getoond met haar leaseoplossingen een duidelijke behoefte te vervullen van haar klanten. Met het voortzetten van onze financiering ondersteunen wij de verdere groei van deze activiteit.”

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in