Newspapers media.jpg

Richard Carrión lid Raad van Commissarissen NIBC

Persbericht -

NIBC is verheugd bekend te maken dat Richard Carrión per 29 september 2017 is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Als lid van de Raad van Commissarissen zal hij lid worden van de Risk Policy & Compliance Committee. Sally Rocker en David Morgan zijn afgetreden als lid van de Raad van Commissarissen van NIBC.

De heer Carrión (1952) bekleedt momenteel de functie van Executive Chairman en Chairman van de Board van Popular, Inc.. Daarnaast is hij lid van de Board of Directors van Verizon Communications, de Board van Directors van Centro Financiero BHD en het Internationaal Olympisch Comité.

Wim van den Goorbergh, voorzitter van de Raad van Commissarissen van NIBC:
“Wij zijn blij Richard Carrión te kunnen verwelkomen in de Raad van Commissarissen bij NIBC. We vertrouwen erop dat zijn ruime ervaring in de wereldwijde financiële wereld van grote toegevoegde waarde zal zijn voor NIBC. Tegelijkertijd betreuren wij het vertrek van Sally Rocker en David Morgan uit de Raad van Commissarissen. Ik wil hen hartelijk danken voor ieders bijdrage in de afgelopen jaren.”

Paulus de Wilt, voorzitter van de Raad van Bestuur van NIBC:
“De internationale ervaring van Richard Carrión in de financiële wereld is welkom in de Raad van Commissarissen van NIBC. Zijn track record op het gebied van Compliance en Risk Management zullen bijdragen aan de Risk Policy & Compliance Committee.

Op hetzelfde moment vind ik het spijtig dat Sally Rocker en David Morgan vertrekken. Ik heb hun inzichten en visie erg gewaardeerd en wil ze bedanken voor al hun inspanningen.”

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in