Oil Gas Services NIBC

Oil & Gas Services gaat verder als Offshore Energy

Nieuws -

De komende 20 jaar stijgt de energiebehoefte significant, gedreven door een groeiende bevolking en stijgende welvaartniveaus. En hoewel fossiele brandstoffen de voornaamste energiebron lijken te blijven, neemt het aandeel van schone energie de komende jaren flink toe. Gedreven door technologische ontwikkelingen en milieubeleid zal duurzaam opgewekte energie een steeds belangrijker onderdeel uit gaan maken van de nieuwe energie mix.

Deze ontwikkeling vraagt van een bank om open te staan voor een veranderende vraag van haar klanten en de samenleving. Daar past ook een andere naam en focus bij, en daarom verandert NIBC de naam van een van haar sectoren, ‘Oil & Gas Services’, naar ‘Offshore Energy’. Het is haar missie om de energietransitie naar schone, duurzame energie te faciliteren, tegelijkertijd met het veiligstellen van de huidige energieproductie om zo de groeiende vraag naar energie te kunnen ondersteunen.

De nieuwe naam reflecteert ook de activiteiten van onze klanten binnen de Offshore Energy sector accurater aangezien een significant gedeelte reeds actief is in services voor de offshore wind industrie en/of ontmanteling van oude infrastructuur voor de winning van fossiele brandstoffen.

Offshore Energy stelt zich op als deskundig en strategisch onderlegde gesprekspartner naar onze klanten, om hen te bewegen naar en te faciliteren bij de overgang naar de productie van duurzame energie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan financiële producten en oplossingen: Asset en Project Finance, Corporate Lending, Mezzanine & Equity, M&A, Structuring, Leveraged Finance, ECM/DCM en meer. Door de krachten te bundelen met o.a. technische universiteiten en innovatieplatforms tracht NIBC bij te dragen aan de veranderende energiemix: belangrijk voor de wereld, belangrijk voor haar klanten.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in