YES NIBC

NIBC wordt opgenomen in AScX-index op Euronext Amsterdam

Nieuws -

NIBC Holding N.V. wordt per de start van de handel op de Europese markten op 18 juni 2018 opgenomen in de AScX-index van Euronext. Dit is gistermiddag bekendgemaakt door Euronext, na de kwartaalevaluatie op basis van de voor het vrij verhandelbare kapitaal gecorrigeerde marktkapitalisatie en liquiditeit.

NIBC Holding N.V. heeft sinds 23 maart 2018 een notering aan Euronext Amsterdam. De AScX-index, afgeleid van de Amsterdam Small Cap Index, is een op het vrij verhandelbare kapitaal gebaseerde en naar marktkapitalisatie gewogen index waarin 25 aan Euronext Amsterdam genoteerde Nederlandse ondernemingen zijn opgenomen. Ondernemingen die in aanmerking komen voor opname op basis van beursomzet en verhandelbaarheid worden gerangschikt naar omvang. Nieuwe beursondernemingen kunnen na de kwartaalevaluatie aan de index worden toegevoegd als ze minimaal op plaats 23 uitkomen.

Statement van CEO, Paulus de Wilt: ”We zijn blij dat wij zo snel na onze beursgang zijn opgenomen in de AScX-index. De opname van NIBC in de AScX smallcap index zal onze zichtbaarheid en ons profiel verder versterken. Gezien de vele positieve reacties van onze klanten en andere belanghebbenden, betekent dit opnieuw een belangrijke mijlpaal voor onze onderneming, waardoor wij nog beter in staat zullen zijn onze klantgerichte strategie in de praktijk te brengen teneinde een verschil te maken op de voor onze klanten meest beslissende momenten en tot ver in de toekomst winstgevende groei te realiseren.”

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in