NIBC whitepaper: Servitization, van product naar dienst

Persbericht -

Zeker nu de technologische mogelijkheden snel groeien, groeien ook de mogelijkheden om je businessmodel structureel om te vormen door niet de verkoop, maar de output en uptime van je product centraal te stellen. Via servitization vorm je de onderneming om van een product- naar een diensten georiënteerd businessmodel.
 
Veel bedrijven willen ‘iets’ met dienstverlening, maar tasten nog in het duister als het gaat om de vraag hoe ze dit het beste oppakken. Wat komt er allemaal kijken bij het transformeren van je organisatie? Waar te beginnen? En: welke impact heeft servitization op bijvoorbeeld je bedrijfsfinanciering?

Dat is waar dit whitepaper over gaat: alles wat je moet weten op weg naar een op diensten gebaseerd verdienmodel. Dit document is hier beschikbaar, geheel gratis.

Het whitepaper geeft een overzicht van de diverse feiten rondom servitization wat laat zien dat jij als een organisatie, echt actie moet ondernemen. In aanvulling hierop geven meerdere (inter)nationale experts en ervaringsdeskundigen hun visie op servitization.

NIBC is een ondernemende bank die klanten bijstaat op de voor hen beslissende momenten. Als specialist op het gebied van corporate banking adviseren wij ambitieuze ondernemers op het gebied van servitization en ondersteunen we hen met passende oplossingen op het vlak van financieringen.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in