NIBC Solutions light bulbs.jpg

NIBC whitepaper: hoe kom je aan groeikapitaal?

Persbericht -

Er is in Nederland de opmerkelijke paradox ontstaan dat de economie weliswaar groeit, maar dat de kredietverlening aan MKB-bedrijven daalt. Hoe kom je als ambitieuze ondernemer aan groeikapitaal? Welke wegen kun je hiervoor bewandelen? En hoe zorg je ervoor dat de bank, investeerders of andere partijen ook daadwerkelijk willen meewerken aan je groeiplannen?

Daarover gaat de whitepaper “Hoe kom je aan groeikapitaal?”. Dit document is hier gratis te downloaden.

De whitepaper geeft een overzicht van de verschillende financieringsvormen die beschikbaar zijn om een dergelijk beslissend moment te financieren. Daarnaast geven een aantal experts praktische tips over hoe je een bank, investeerder of andere partij ook daadwerkelijk kunt overtuigen mee te werken aan dergelijke groeiplannen.

NIBC is een ondernemende bank die klanten bijstaat op de voor hen beslissende momenten. Als specialist op gebied van corporate banking adviseren we ambitieuze ondernemers op het gebied van bedrijfsfinanciering en ondersteunen we hen met passende oplossingen op het vlak van (private) equity, mezzanine-financiering en senior debt.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in