Picture1.jpg

NIBC was Joint Bookrunner en Joint Underwriter in de volledig onderschreven EUR 46.3m Firm Placing en Open Offer voor Accsys Technologies

Nieuws -

NIBC is trots dat Accsys Technologies plc met succes een volledig onderschreven kapitaalsverhoging van EUR 46.3m heeft aangekondigd door middel van een Firm Placing en Open Offer. NIBC was gemandateerd als Joint Bookrunner en Joint Underwriter.

Accsys Technologies is een snel groeiend en milieuvriendelijk bedrijf dat op basis van chemie en technologie hoogwaardig, duurzaam hout bouwproducten produceert. De opbrengst van de verhoging zal voornamelijk gebruikt worden om de huidige Accoya faciliteit in Arnhem uit te breiden met een vierde reactor en de bouw van de Tricoya faciliteit in Hull, Verenigd Koninkrijk af te ronden.

Jean Paul Mannie, Director Equity Capital Markets, NIBC: “Wij zijn trots dat wij Accsys Technologies hebben kunnen ondersteunen in deze belangrijke kapitaalsverhoging om de productiecapaciteitsuitbreiding van Accsys’ milieuvriendelijk en duurzame hout bouwproducten te kunnen realiseren. NIBC’s langdurige relatie met deze klant en haar sterke netwerk van Europese institutionele beleggers hebben NIBC in staat gesteld een cruciale rol te spelen in deze transactie. Wij streven ernaar om een betrouwbare partner te blijven voor Accsys en kijken uit naar de inspirerende toekomst die voor ons ligt”

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in