Careers people.jpg

Buitengewone Algemene Vergadering 27 augustus 2018

Nieuws -

NIBC Holding N.V. publiceert vandaag de oproeping en documenten voor de Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders (BAVA) die op maandag 27 augustus 2018 wordt gehouden in Den Haag. De oproeping bevat een beschrijving van het registratieproces en het proces voor het bijwonen van en uitoefenen van stemrecht tijdens de BAVA. Alle documenten, met inbegrip van de agenda en de toelichting, zijn hier beschikbaar.

De BAVA zal besluiten over de voordracht van Mw Zijderveld en Mw Kemna als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van NIBC Holding N.V. De voordracht van Mw Zijderveld en Mw Kemna is bekendgemaakt op 27 juni 2018. De voorgestelde benoemingen door de BAVA worden van kracht per de sluiting van de BAVA. De benoemingen zullen gelden voor een periode van vier jaar.

De BAVA wordt gehouden ten kantore van NIBC, Carnegieplein 4, 2517 KJ Den Haag, om 10.30 uur.

NB: NIBC Holding N.V. en NIBC Bank N.V. maken het resultaat over de eerste helft van 2018 bekend op woensdag 29 augustus 2018. Op 19 september 2018 wordt in Den Haag een beleggersdag voor particuliere beleggers gehouden om de resultaten over de eerste helft van 2018 toe te lichten en particuliere beleggers de mogelijkheid te bieden het management te ontmoeten.

 

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in