corporate_lending.jpg

Partnership met Trymax

News Release -

NIBC Bank is verheugd aan te kondigen dat zij een samenwerking is aangegaan met Trymax Semiconductor Equipment BV (Trymax) middels een minderheidsbelang. Deze samenwerking stelt NIBC in staat haar positie in de hightechindustrie te versterken en ondersteunt Trymax in haar groeiambities.

Trymax, een wereldleider in op plasma gebaseerde apparatuur en oplossingen voor halfgeleiderfabrikanten, heeft haar omzet aanzienlijk vergroot en marktaandeel gewonnen in de markt voor op plasma gebaseerde apparatuur. Dit strategisch financieel partnership stelt Trymax in staat nieuwe technologische ontwikkelingen te versnellen en zijn productiecapaciteit op te voeren.

Frans van der Harst, Managing Director NIBC Mezzanine & Equity Partners:
"NIBC zoekt voortdurend naar nieuwe kansen om in relaties met klanten in het middensegment van de markt te investeren en zo waarde toe te voegen en hen beter van dienst te zijn op hun beslissende momenten. Met mezzanine- en minderheidsparticipatie ondersteunen wij succesvolle bedrijven bij het realiseren van hun groeiambities. Wij geloven in de strategie en het managementteam van Trymax en kijken ernaar uit om dit ondernemende bedrijf te ondersteunen om het volgende niveau te bereiken. De investering in Trymax onderstreept het commitment van NIBC voor de technologiesector en meer bepaald voor de hightechindustrie.”

Leo Meijer, CEO en medeoprichter van Trymax:
"In de laatste 10 jaar is Trymax uitgegroeid van een klein bedrijf tot een solide middelgrote onderneming met wereldwijde kantoren en meerdere grote klanten over de hele wereld. Om naar het volgende niveau te gaan en onze groeiambitie te realiseren, bundelen we graag onze krachten met NIBC Bank om ons bedrijf te versterken. We delen een gemeenschappelijke ambitie, visie en gelijkaardige waarden."

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in