NIBC Direct en Lot Hypotheken.jpg

NIBC Direct en Lot Hypotheken uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekkers 2022

News Release -

Aangescherpte focus op hypotheken werpt zijn vruchten af

Door onafhankelijke adviseurs is NIBC Direct uitgeroepen als winnaar van de felbegeerde ‘Gouden Lotus Award’ voor beste hypotheekverstrekker en Lot hypotheken als beste hypotheekvertrekker jonger dan 3 jaar. Met het winnen van de ‘Gouden Lotus Award’, een initiatief van InFinance, laten beide hypotheek labels gevestigde namen achter zich. Lot hypotheken is daarnaast ook genomineerd voor de SEH Duurzaamheidsaward, wat Lot een van de meest vooruitstrevende hypotheekvertrekkers maakt die duurzaamheid actief verwerkt in haar hypotheekbeleid.  

Beide merken vallen onder NIBC Bank. Het in de wacht slepen van deze prijzen, bewijst dat de aangescherpte focus op de groei van het NIBC hypothekenboek zijn vruchten afwerpt. “Het afgelopen jaar hebben wij als bank een verdere focus aangebracht in de markten waar wij ons op richten en de producten/diensten die wij onze zakelijke en particulieren klanten bieden. Het verstrekken van (duurzame) hypotheken is een van onze groeigebieden. Ons hypothekenboek is op dit moment bijna EUR 25 miljard en onze ambitie is om top 5 speler te worden”, aldus Michel Kant, lid van NIBC’s Executive Committee en verantwoordelijk voor retail. “Ik ben ontzettend trots dat onze teams deze prijs hebben gewonnen. Dit is een erkenning voor het harde werken van onze medewerkers, onze dienstverlening en de waardevolle samenwerking met onze intermediairs. De nominatie voor de SEH duurzaamheid award toont ook nog eens aan hoezeer NIBC duurzaamheid heeft geïntegreerd in haar overall business strategie.”      

Motivatie voor de beste hypotheekverstrekkers 2022

In de categorieën 'Hypotheekverstrekker' en ‘Hypotheekverstrekker jonger dan 3’ hebben NIBC Direct en nieuwkomer Lot hypotheken de felbegeerde Gouden Lotus Awards gewonnen. 

NIBC Direct is volgens onafhankelijke hypotheekadviseurs een meedenkende en flexibele businesspartner met korte en goed bereikbare lijnen, die ook nog eens snel is. NIBC Direct onderscheidt zich met scherpe rentes, de deskundige acceptanten die in oplossingen denken en de accountmanagers die dag en nacht voor de adviseurs klaar staan. Daarnaast gaan ze goed om met complexe maatwerkdossiers en minder voor de hand liggende hypotheekconstructies. 

Lot Hypotheken wordt door het intermediair als beste nieuwkomer geprezen om haar scherpe rentes en korte doorlooptijden en is verfrissend, duidelijk en accuraat. Lof is er tot slot voor de korte stukkenlijsten en de klantvriendelijke voorwaarden. Voor de hypotheekadviseurs is het adviseren van een Lot hypotheek een feestje.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in