Markus Buncsak als CEO van NIBC Bank Deutschland AG

Persbericht -

NIBC maakt de benoeming bekend van Markus Buncsak als Chief Executive Officer van NIBC Bank Deutschland AG, de Duitse tak van de bank, per 1 februari 2017. Gezien zijn uitgebreide ervaring in corporate banking en zijn bewezen staat van dienst bij de opbouw van een positie in de lokale bankensector, betekent deze benoeming een verdere versterking van de activiteiten van NIBC in het Duitse midcapsegment. Duitsland is de tweede thuismarkt van NIBC. De benoeming is goedgekeurd door de Duitse toezichthouder BaFin.

Herman Dijkhuizen, voorzitter van de Raad van Commissarissen (Aufsichtsrat) van NIBC AG en CFO van NIBC:
“Wij zijn verheugd dat Markus ons team in Duitsland komt versterken en de commerciële activiteiten op onze tweede thuismarkt gaat aansturen. Hij heeft ontegenzeggelijk zijn sporen verdiend in de Duitse corporate banking-sector. Tijdens zijn internationale carrière is Markus vooral werkzaam geweest in corporate banking en schuldfinanciering en vastrentende waarden voor middelgrote ondernemingen, de specifieke doelgroep van NIBC. Zijn vaardigheden zullen NIBC helpen om nog inventievere en professionelere oplossingen voor onze klanten in Duitsland uit te werken. Wij danken Thom Rasser en Jean Spanjersberg voor hun toewijding en inzet als respectievelijk interim CEO en CRO en zijn blij dat zij, samen met Markus, de nieuwe Raad van Bestuur vormen.”

NIBC Bank Deutschland AG omvat de corporate banking-activiteiten van NIBC in Duitsland. De focus ligt op die sectoren waarin ons internationale team ruime ervaring heeft opgebouwd: Food, Agri, Retail & Health, Industrie en Telecom, Media, Technologie & Services. Kenmerkend voor de oplossingen die wij bedenken voor complexe problemen van zakelijke klanten is in veel gevallen onze inventiviteit: het resultaat van de professionaliteit en het ondernemerschap van NIBC.

NIBC biedt in Duitsland ook internetspaarproducten aan via NIBC Direct.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in