Inloggen voor sparen of hypotheek

Voor particuliere klanten bieden wij onder het label NIBC Direct spaarproducten in Nederland, Duitsland en België en hypotheken in Nederland. Met Lot Hypotheken bieden we hypotheken met een focus op verduurzaming.

Ook bieden wij onder het label NIBC Vastgoed Hypotheek oplossingen voor de particuliere belegger in verhuurde woningen. Wij onderscheiden ons op de particuliere markt met transparante en eenvoudige producten en diensten. In veel gevallen zijn onze productvoorwaarden ook gunstiger dan elders in de markt.

NIBC Direct

Onze hypotheekproducten van NIBC Direct en Lot Hypotheken verkopen wij via onafhankelijke hypotheekadviseurs verspreid over het hele land.

Met NIBC Direct bieden we naast de standaard doelgroep vele andere doelgroepen de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten. Zo zijn we er voor expats, senioren, specialisten in opleiding en zelfstandig ondernemers. In 2022 zijn we uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland!

Ga naar de website van NIBC Direct voor meer informatie: www.nibcdirect.nl.

Lot Hypotheken

Lot Hypotheken biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen. Met het recht-toe-recht-aan proces zorgen we ervoor dat we de rentes scherp kunnen houden en de doorlooptijden kort blijven. Dit heeft geresulteerd dat we ook met Lot Hypotheken uitgeroepen zijn tot beste hypotheekverstrekker < 3 jaar van Nederland.

Ga naar de website van Lot Hypotheken voor meer informatie: www.lothypotheken.nl.

Vastgoed Hypotheek

De NIBC Vastgoed Hypotheek maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De NIBC Vastgoed Hypotheek is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

Kijk voor meer informatie op: www.vastgoedhypotheek.nl.

Spaartegoeden

Wij bieden spaarproducten aan in NederlandDuitsland en België, variërend van direct opvraagbare tegoeden tot termijndeposito´s met looptijden tot tien jaar. In Duitsland bieden we ook een combinatie hiervan. Onze producten, die regelmatig in de prijzen vallen, staan bekend om hun transparantie en eenvoud.