NIBC Stairs outside logo.jpg

Fusie tussen NIBC Bank NV en NIBC Bank Deutschland AG

Nieuws -

Als organisatie zijn we voortdurend bezig met het verhogen van de efficiëntie en het vereenvoudigen van onze organisatiestructuur. Daarom zal onze Duitse franchise NIBC Bank Deutschland AG eind oktober 2020 fuseren met NIBC Bank NV. Hiermee zullen alle activiteiten in Duitsland worden voortgezet vanuit de bestaande Duitse vestiging.

Deze fusie stelt ons in staat om efficiënt te opereren en de kosten te beheersen. Dit betekent dat de bestaande Duitse vestiging van NIBC zich kan blijven richten op het ondersteunen van onze bestaande klanten en om te kijken naar nieuwe kansen die zich voordoen op het gebied van innovatie, transformatie en duurzaamheid. Deze sectoren zijn onder andere Fintech, Technologie en Digitale Infrastructuur. We zijn toegewijd aan onze klanten in Duitsland door hen te ondersteunen bij het bereiken van hun groeidoelstellingen door middel van innovatieve en creatieve financieringsoplossingen en adviesdiensten. Het is voor NIBC van vitaal belang om lokaal aanwezig te zijn en te blijven in onze kernregio's, omdat we op die manier de kansen die zich voordoen voor onze klanten en voor onszelf in de gaten kunnen houden.

Door ons te richten op bestaande en nieuwe klanten en de bovengenoemde sectoren, zijn we in staat om onze impact te maximaliseren, onze klanten op de eerste plaats te zetten en te bouwen aan een sterke en duurzame toekomst voor onze klanten en de Duitse vestiging van NIBC. Dat noemen we forward-thinking, onze THINK YES-mentaliteit.

Voor NIBC Directe klanten

Het spaargeld van alle NIBC Direct-cliënten valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en is gegarandeerd tot EUR 100.000 per rekeninghouder. Indien een NIBC Direct-cliënt meer dan EUR 100.000 aan spaargeld heeft bij NIBC Direct, heeft de cliënt als direct gevolg van de fusie tijdelijk het recht om het bedrag boven EUR 100.000 op te nemen. Bezoek onze Belgische, Duitse of Nederlandse website voor meer informatie.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in