NIBC Solutions iPhone statistics.jpg

Debt Investors

NIBC is gericht op een evenwichtige spreiding van financieringsbronnen over producten, markten en valuta’s. Voorbeelden van onze financieringsbronnen in de kapitaalmarkten zijn de (onderhandse en openbare) uitgifte van ongedekte obligaties, gedekte obligaties (covered bonds), commercial paper en hypotheekobligaties (mortgage-backed securities). Daarnaast trekt NIBC ook financiering aan in de vorm van zakelijke en institutionele deposito’s, alsook particuliere spaargelden via NIBC Direct.

Fundingprogramma’s

Onze fundingprogramma’s geven ons de flexibiliteit om financiering aan te trekken door middel van uitgifte van zowel ‘plain vanilla’ als gestructureerd schuldpapier. Wij trekken internationaal financiering aan in een aantal belangrijke valuta’s en met verschillende looptijden. De drie belangrijkste fundingprogramma’s van NIBC zijn:

Subordinated debt

Klik hier voor meer informatie over onze Subordinated debt.

Hypotheekobligaties

De markt voor hypotheekobligaties (mortgage-backed securities) is een andere financieringsbron voor de bank. NIBC is sinds 1996 actief op de markt voor Nederlandse hypotheekobligaties.

Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in