Careers jobs NIBC

Vacatures en Stages

NIBC biedt mogelijkheden voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten. Naast een fascinerende en uitdagende werkomgeving waarin mensen zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen, bieden wij ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.
  • Ben je geïnteresseerd in een baan bij NIBC maar sluit jouw profiel niet aan bij onze huidige vacatures? Stuur dan een open sollicitatie in via deze link.
  • Als je recent bent afgestudeerd bent, kijk dan ook eens op onze pagina Talent Program. Hier vind je meer informatie over stages en ons Talent Program.

Stages

Een stage bij NIBC is een goede manier om meer te weten te komen over ons en om jezelf te ontwikkelen. Stages duren minimaal drie maanden. Veel stagiairs krijgen later een baan als analist. Ook is het mogelijk om door te stromen naar ons Talent Program. De selectiecriteria voor stagiairs zijn hoog vanwege de verantwoordelijkheden die zij bij ons krijgen. Wij zijn van mening dat zij door deze verantwoordelijkheden sneller kunnen groeien. Incidenteel is het ook mogelijk om een afstudeerstage te lopen; dit wordt dan aangegeven in de beschrijving van de vacante stageplaats.