Careers talent.jpg

Talent Program

Bij NIBC nemen we jonge talenten aan voor specifieke posities in een team dat bij je talenten, persoonlijkheid en ambitie past. Als onderdeel van een relatief kleine en dynamische firma, heb jij een onmiddellijke impact. In de loop van de tijd, als een vertrouwde partner, ben jij er om jouw klanten te helpen tijdens hun meest cruciale momenten.

Naast de specifieke kennis die je opdoet in je team, willen we je algemene kennis over NIBC en je professionele vaardigheden ontwikkelen.

Hoe ziet het Talent Program eruit?

Het Talent Program start met een onboarding week, waarbij je een gamified introductie van NIBC en het bankwezen krijgt. Samen met een diverse en internationale groep van collega’s en mede analisten, krijg je vijf dagen de tijd om te netwerken en jezelf bekend te maken met het business model van de bank.

Onboarding week

Na de onboarding week, bepaal jij samen met je coach en manager jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Het plan wordt op maat gemaakt met een focus op persoonlijke- , professionele- en technische groei. Je krijgt een persoonlijk budget toevertrouwd om je te helpen met het bereiken van je ambities en het verminderen van de tijd om het uit te voeren.

Groepstraining & één op één coaching

In vier opeenvolgende modules van 2 dagen, krijg je zowel één op één coaching als in een groepstraining om je ontwikkelingsplan een kickstart te geven. Leren door te doen is essentieel in dit proces – je wordt uitgedaagd met veel praktijkgerichte oefeningen en casussen om je vaardigheden aan te scherpen.

Think Yes Challenge

Tegelijkertijd start je met je Think Yes Challenge. Samen met een groep van interdisciplinaire analisten, start je een project dat bijdraagt aan grootschalige kwesties van de bank met strategisch belang. Het is een kans om je Think Yes mentaliteit te ontwikkelen, impact te maken en in aanraking te komen met top management. Tijdens de afsluitingsceremonie presenteer je de resultaten direct aan NIBC’s bestuursmanagement.
Tijdens het programma reis je naar Frankfurt om het Duitse kantoor van NIBC te bezoeken, te netwerken met je Duitse collega’s en te genieten van één van Europa’s financiële hoofdsteden.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het Talent Program?

Geïnteresseerd? Je kunt je niet aanmelden voor het Talent Program zelf. Je moet aangenomen worden voor een vacature die jou toegang geeft naar dit ontwikkelingsprogramma naast jouw functie binnen NIBC.

Check onze vacatures. De vacatures waarbij “Talent Program” in de titel wordt vermeld, geven je toegang tot dit programma.

Voor meer informatie, zie hier de FAQ pagina.