Careers applications.jpg

Sollicitatieprocedure

Voordat je gaat solliciteren bij NIBC, doe je er goed aan om voor jezelf na te gaan waar jouw talenten en voorkeuren binnen onze organisatie het beste tot hun recht komen. Als je ons een duidelijk beeld kunt geven welk vakgebied waarschijnlijk goed aansluit bij jouw ambities, dan maakt dit een gerichtere sollicitatieprocedure mogelijk en zal het totale proces sneller en efficiënter verlopen. Wij begrijpen uiteraard dat het voor iemand die nog aan het begin van zijn of haar carrière staat, lasting kan zijn om een goede inschatting te maken van wat het beste bij hem of haar past.

Neem gerust contact met ons op. Als jouw profiel ons interessant lijkt en aansluit bij het talent dat wij zoeken, bespreken wij informeel met een van onze buddies (jong talent dat al bij NIBC werkt) wat voor jou het meest geschikt is. Je  kunt direct online solliciteren op onze speciale website voor vacatures. Als jouw profiel aansluit op onze eisen, geven wij je gegevens door aan het juiste team.

Voordat wij een afspraak maken voor een gesprek, vragen wij je om online testen af te leggen. Als je voldoet aan onze criteria, word je uitgenodigd voor een eerste gespreksronde. Tijdens deze gesprekken leggen wij je mogelijk een casus uit de praktijk voor. Jouw aanpak en probleemoplossende vaardigheden maken onderdeel uit van de evaluatie.

Zo snel mogelijk na de eerste gespreksronde krijg je feedback en word je mogelijk uitgenodigd voor een tweede ronde. In principe beslissen wij na de tweede gespreksronde of wij je een baan aanbieden.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:

Human Resources
Den Haag

+31 (0)70 342 9669

Frankfurt

+49 (0)69 5050 655 13
+49 (0)69 5050 655 40

Londen

+44 207 375 7777

Jong talent

Ben je bezig aan het laatste jaar van je studie en ambieer je een enerverende en veeleisende carrière bij een ondernemende bank die vooruitdenkt? Ben je een getalenteerde professional die zakelijke en particuliere klanten kan bijstaan op voor hen beslissende momenten? Werk je graag in een open omgeving, in teamverband met andere getalenteerde professionals? Wanneer jij deze THINK YES mentaliteit hebt, dan horen wij graag van je.

Den Haag

Ellen Noordhof
+31 (0)70 342 5563
recruitment@nibc.com

Frankfurt

Samantha Kim Schoenhaber
+49 (0)69 505065513
careers.frankfurt@nibc.com

Londen

Yasmin Razzaq
+44 207 375 7777
recruitmentuk@nibc.com