YES NIBC

Onze purpose en corporate values

Onze Purpose

We hebben ons merkverhaal vastgelegd in ons doel, dat richting geeft aan de uitvoering van onze strategie en de basis vormt van onze bedrijfscultuur en identiteit. Het verduidelijkt waar NIBC voor staat en verenigt ons als groep. Het stuurt ons allemaal in ons dagelijks werk en geeft een beter inzicht in de relevantie van het doel in termen van ons gedrag tegenover onze klanten, collega's, aandeelhouders en alle andere belanghebbenden.

 

Enabling Ambitions

By financing assets

 

Onze corporate values

Onze corporate values zijn bepalend voor alles wat wij doen, de manier waarop wij dit doen en de wijze waarop wij ons succes meten.

Professioneel: Wij beschikken over diepgaande productkennis en bieden deskundige financiële oplossingen voor onze cliënten als basis van ons succes.

Wendbaar: Al meer dan 75 jaar zit verandering in ons DNA; toegewijd om effectief in te spelen op de behoeften van klanten en nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij.

Samen: Wij geloven in een persoonlijke aanpak, samenwerken om het verschil te maken en duurzame impact te realiseren voor onze klanten en de wereld om ons heen.

Ondernemend: Wij zijn een solide, ondernemende financier die zich richt op het leveren van slimme oplossingen voor vermogensfinanciering voor onze klanten. Wij zijn bedachtzaam, nemen verantwoordelijkheid en krijgen dingen voor elkaar.