Corporate Campagne

Een ondernemende bank voor ondernemende mensen

Vandaag de dag zijn het nog steeds de ondernemers die de BV Nederland voortstuwen. En nog steeds doen zij graag zaken met een ondernemende bank. Bij NIBC vinden zij enthousiasme voor hun ideeën, expertise en de wil om zaken tot stand te brengen. Een mentaliteit die is samen te vatten in twee woorden: Think Yes. De woorden omschrijven kernachtig onze manier van denken. Positief, resultaat- en oplossingsgericht op basis van expertise en ervaring. Onze mentaliteit vind je terug in onze manier van handelen: proactief, energiek en vasthoudend.

Onze geschiedenis

Kort na WO ll is NIBC opgericht. Onze belangrijkste taak was destijds om ondernemers te ondersteunen en zo een bijdrage te leveren aan het herstel van ons zwaar getroffen land. Vandaag de dag zijn ondernemers nog steeds de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. NIBC is hun natuurlijke partner. Als een bank die er is voor de zakelijke markt, delen wij hun ondernemende mentaliteit en 'can-do' mentaliteit.

Onze klanten

Klanten adviseren en begeleiden bij de realisatie van hun ambities, dat is wat wij kunnen en het liefste doen. In de loop der jaren hebben we sector expertise opgebouwd in de volgende sectoren: Commercieel Onroerend Goed, Agri, Food & Retail, Industrie, Infrastructuur & Duurzame Energie, Olie & Gas, Scheepvaart & Intermodaal Transport en Technologie, Media & Services. Voor elke transactie wordt een special team samengesteld om maatgemaakte oplossingen te ontwikkelen.

Een ondernemende, internationale bank

Vandaag zijn wij een internationale bank die ondernemingen bijstaat op de momenten die er toe doen. Op een slagvaardige en klantgerichte wijze. Een bank die denkt als ondernemers. Een bank die doet als ondernemers.

Video Home