NIBC Solutions iPhone statistics.jpg

Funding

NIBC is gericht op een evenwichtige spreiding van financieringsbronnen over producten, markten en valuta’s. Voorbeelden van  onze financieringsbronnen  in de kapitaalmarkten  zijn de (onderhandse en openbare) uitgifte van ongedekte obligaties, gedekte obligaties (covered bonds), commercial paper en hypotheekobligaties (mortgage-backed securities). Daarnaast trekt NBC ook financiering aan in de vorm van zakelijke en institutionele deposito’s, alsook particuliere spaargelden via NIBC Direct.

Fundingprogramma’s

Onze fundingprogramma’s geven ons de flexibiliteit om financiering aan te trekken door middel van  uitgifte van  zowel ‘plain vanilla’ als gestructureerd schuldpapier. Wij trekken internationaal financiering aan in een aantal belangrijke valuta’s en met verschillende looptijden. De drie belangrijkste fundingprogramma’s van NIBC zijn:

Hypotheekobligaties

De markt voor hypotheekobligaties (mortgage-backed securities) is een andere financieringsbron voor de bank. NIBC is sinds 1996 actief op de  markt voor Nederlandse hypotheekobligaties.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in