Zakelijk

NIBC biedt een unieke combinatie van advies, maatwerkfinanciering (leningen, mezzanine en aandelen) en kapitaalmarktoplossingen die op de specifieke behoeften van onze klanten worden afgestemd. Wij richten ons vooral op middelgrote ondernemingen die onze ondernemende en inventieve aanpak waarderen, in veel gevallen familiebedrijven en ondernemers in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Klik hier voor een overzicht van al onze produkten en diensten.

Wij bedienen klanten in specifieke sectoren waar wij over jarenlange expertise beschikken en een sterke marktpositie hebben, en bieden hen inzicht in en advies over nieuwe kansen voor groei. Wij zijn gespecialiseerd in Commercieel Vastgoed; Food, Agri, Retail & HealthIndustrie; Infrastructuur & Duurzame Energie; Olie & Gas; Scheepvaart & Intermodaal Transport; en Telecom, Media, Technologie & Services.

Wij hebben ervoor gekozen om geen dagelijkse bankdiensten zoals betaalrekeningen of betalingstransacties aan te bieden. Hierdoor kunnen wij ons beter concentreren op de behoeften van onze klanten en waarde toevoegen op voor hen beslissende momenten. Onze oplossingen zijn vaak uniek omdat wij steeds proberen te denken en te handelen als ondernemer.

Wij staan bekend om de volgende kwaliteiten:

  • Wij zijn een geïntegreerde en flexibele organisatie die er op gericht is snel in te spelen op de vraag van klanten en markten.
  • Inventiviteit staat centraal bij wat wij doen: wij proberen steeds producten en diensten te ontwikkelen die zijn toegesneden op de zich veranderende behoeften van onze klanten.
  • Wij hebben korte communicatielijnen en stimuleren een intensieve samenwerking over afdelings- en geografische grenzen heen.
Like deze pagina op