Telecom Media Technology Services NIBC

Telecom, Media, Technologie & Services

Wij zijn het team voor ondernemingen en investeerders in de sector Telecom, Media, Technologie & Services (TMT&S) in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waar wij werken met lokale teams. Wij willen voor onze klanten de partner van keuze zijn voor de lange termijn, door hen hoogwaardig advies en financiering te bieden op de voor hen beslissende momenten.

Door onze brede sectorexpertise en scherpe focus op zes belangrijke sub sectoren zijn wij bekend met strategieën die zijn gebaseerd op professionele, moderne bedrijfsmodellen en technologie. Wij helpen klanten die actief zijn in onder meer hightech- en IT-diensten, (online) media, onderwijs, entertainment, gaming en kansspelen, telecommunicatie, datacenters en hosting, zakelijke dienstverlening en financiële diensten. Onze experts hebben een goed inzicht in de dynamiek van opkomende sectoren en het effect van innovatieve trends zoals cloud, big data, ‘internet of things’, digitalisering, outsourcing en fintech.

Producten & Diensten

Wij begeleiden ondernemingen in alle fasen van hun bedrijfscyclus, van advisering over het aantrekken van (risicodragend) kapitaal, maatwerkfinanciering voor groei en fusie- en overnameadvies tot beursintroductie. Ons volledige product- en dienstenaanbod omvat bedrijfsleningen, leveraged finance, advies over schuldfinanciering en kapitalisatie, fusie- en overnamebemiddeling en kapitaal- en co-investeringen.

Daarnaast heeft ons team toegang tot een omvangrijk internationaal netwerk van TMT&S-bedrijven, investeerders, bestuurders en adviseurs, met de mogelijkheid om klanten in contact te brengen met de juiste partners wereldwijd.

 

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in