Shipping Intermodal NIBC

Scheepvaart & Intermodaal Transport

Wij financieren en adviseren ondernemingen in alle segmenten van de diepzeescheepvaart. Van traditionele bulkschepen en hypermoderne LPG-tankers tot scheepvaartinvesteerders en containerverhuurders. Aan al deze ondernemingen, ongeacht hun omvang, verlenen wij kredietproducten en financieel advies. Onze klanten zijn hoofdzakelijk gevestigd in Europa en de VS.

NIBC is al meer dan veertig jaar actief in de scheepvaart industrie en is vertrouwd met het cyclische karakter van verschillende segmenten. Ons team Scheepvaart & Intermodaal Transport bestaat uit betrokken professionals die goed meebewegen met de trends in onze sector, zoals joint ventures, duurzaamheid en de heersende economische situatie. Dankzij onze nauwe samenwerking met de productteams en met onze collega’s van het Olie & Gas team kunnen wij ons concurrentievoordeel en onze toonaangevende sectorkennis behouden.

Producten & Diensten

Wij adviseren over alternatieve kapitaaloplossingen, schuldfinanciering, aandelenemissies, de structurering van transacties, second opinions, taxaties, de opstelling en beoordeling van ondernemingsplannen en kostenanalyses. Van oudsher zijn wij als financier actief in deze sector, met een voorkeur voor bilaterale transacties of kleine club deals. Ons uitgangspunt is dat wij onze zakelijke klanten willen helpen op de voor hen beslissende momenten.

Als adviseur brengen wij veelbelovende investeringen onder de aandacht binnen ons uitgebreide netwerk van particuliere en institutionele beleggers. Zo creëren wij een platform voor alternatieve financiering en regelen wij vervolgens sale-and-lease-backconstructies en gestructureerde faciliteiten.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in