Infrastructure.jpg

Infrastructuur

Wij bieden onze infrastructuurklanten een breed scala aan financieringsoplossingen en expertise op het gebied van traditionele, digitale en haveninfrastructuur. Wij zijn actief in Noordwest-Europa en hebben een solide trackrecord op het gebied van creatieve financieringsoplossingen voor zowel de ontwikkeling en herontwikkeling als de operationele uitvoering van projecten met een waarde van meer dan EUR 10 miljoen.

Dankzij onze ervaring met energieprojecten bieden wij een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor duurzame energie zoals wind-, biomassa- en zonne-energieprojecten en lokale stads- of wijkverwarming.

Digitale infrastructuur

Wij zijn ook gespecialiseerd in haveninfrastructuur – zoals opslag en stuwadoring - en geavanceerde digitale communicatie-infrastructuur, waaronder glasvezelnetwerken en datacentra.

Samen met onze klanten werken wij aan oplossingen op maat. NIBC financiert en structureert infrastructuurprojecten voor zeer vermogende entrepreneurs, duurzame fondsen en ontwikkelaars.

Producten en diensten

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw plannen, neem dan contact op met: Jan Willem van Roggen.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in