Infrastructure Renewables NIBC

Infrastructuur & Duurzame Energie

Wij begeleiden klanten bij de ontwikkeling, de opzet en de uitvoering van allerlei projecten op het gebied van infrastructuur en duurzame energie in Noordwest-Europa. Ons team Infrastructuur & Duurzame Energie heeft een unieke propositie op onze markten gecreëerd door middel van specialisatie en een breed productaanbod aan klanten op de voor hen beslissende momenten.

Als een vooraanstaande speler in projectfinanciering op het gebied van duurzame energie bieden wij een breed scala aan financieringsoplossingen voor wind-, bio- en zonne-energieprojecten, duurzame fondsen en stads- of wijkverwarming. Wij zijn ook trots op onze trackrecord in projectfinanciering en bedrijfsleningen voor de aanleg en herontwikkeling van wegen, spoorwegen, vliegvelden en zeehavens en voor innovatieve communicatie-infrastructuur zoals datacenters en glasvezelnetwerken.

Producten & Diensten

Wij treden voor ondernemingen, projectmanagementteams, participatiemaatschappijen en institutionele beleggers op als adviseur, kapitaalverschaffer, directe kredietverstrekker en intermediair op de kapitaalmarkten. Voor institutionele beleggers hebben wij ook oplossingen en initiatieven voor gestructureerd krediet, zoals het NIBC European Infrastructure Fund.

 

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in