Industries Manufacturing NIBC 2

Industrie

Onze teams in Den Haag en Frankfurt steunen klanten en investeerders in de industrie. NIBC is al sinds haar oprichting in 1945 actief in deze sector. Wij verstrekken klanten advies en financiering, met inbegrip van investeringen met overheidssteun. Via betrokken teams willen wij ons profileren als de ideale langetermijnpartner voor bedrijven in de Benelux en de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

Wij helpen klanten op beslissende momenten op gebieden als haven & logistiek, midstream, opslag, expeditie, bevrachting, maakindustrie, speciale verpakkingen, leasing en mobiliteit. Hierbij combineren wij onze diepgaande sectorkennis met onze uitstekende financiële knowhow.

Producten & Diensten

Klanten waarderen ons om onze creatieve oplossingen en snelle besluitvorming. Ook de topkwaliteit van onze uitvoering en onze netwerken in de industriesector stellen zij zeer op prijs. Deze facetten helpen hen bij de uitvoering van hun strategie, zodat zij de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten. Ons volwaardig productaanbod omvat bedrijfsleningen, leveraged finance, advies over schuldfinanciering en kapitalisatie, fusie- en overnamebemiddeling, on-balance en off-balance leases en kapitaal- en co-investeringen.

Naast de mogelijkheden om via onze eigen balans faciliteiten te verstrekken hebben wij ook toegang tot een sterk netwerk van vermogende ondernemers (HNWE’s) en institutionele beleggers. Wij werken geregeld met hen samen om in de behoeften van klanten te voorzien.

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in