Food Agri Retail Health NIBC

Food, Agri, Retail & Health

Wij staan ondernemingen in de sector Food, Agri and Retail (FAR) op de voor hen beslissende momenten bij met maatwerkfinanciering en advisering. Met teams in Den Haag, Brussel, Frankfurt en Londen hebben wij inzicht in deze lokale markten en in de internationale trends die daarop van invloed zijn. Dankzij deze kennis kunnen wij onze klanten informeren over voor hen relevante kansen en bedreigingen.

Het FAR team bestaat uit betrokken professionals die gespecialiseerd zijn in de volgende sub sectoren: dierlijke eiwitten, land- & tuinbouw, brood & banket, dranken, ingrediënten en detail- & groothandel. Wij hebben diverse bekende ondernemingen in deze sub sectoren bijgestaan met financiering en advies en hebben daarmee op basis van vertrouwen langdurige relaties opgebouwd.

Producten & diensten

Wij verstrekken bedrijfsleningen, leveraged finance, advies over schuldfinanciering en kapitalisatie, fusie- en overnamebemiddeling en mezzanine- en kapitaalinvesteringen aan ondernemingen, managementteams, participatiemaatschappijen en institutionele beleggers die actief zijn in de sector FAR. Om onze zakelijke klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, betrekken wij de productspecialisten voor fusie- en overnameadvies, financiering en co-investering.

 

Like deze pagina op
Bel me terug
Vul alstublieft uw naam in Onderwerp is verplicht Vul alstublieft uw telefoonnummer in