Commercial Real Estate NIBC

Commercieel Vastgoed

Wij bieden maatwerkfinanciering voor transacties in commercieel vastgoed in alle categorieën, van kantoren, winkelpanden en woningen tot hotels, maar ook voor projectontwikkeling en herinrichting. Nationale en internationale vastgoedontwikkelaars en -investeerders doen graag zaken met ons vanwege onze innovatieve en creatieve oplossingen.

Ons sectorteam Commercieel Vastgoed in Den Haag bestaat uit ervaren en betrokken professionals die zich richten op ontwikkelingen en investeringen in Nederland op het gebied van vastgoed, groter dan EUR 10 miljoen.

Wij zijn hoofd financier met een consistente positie in de top 3 van de Nederlandse vastgoedmarkt. Wij hebben meer dan 200 transacties gefinancierd tot een totaalbedrag van ruim EUR 13 miljard.

Producten & diensten

De diensten die ons team aanbiedt aan ondernemingen, ontwikkelaars en institutionele beleggers, omvatten financiering, advies en kapitaal- en co-investering. Wij adviseren klanten bij de aan- en verkoop van grotere en complexe vastgoedportefeuilles en kan als co-investeerder ook kapitaal en mezzaninefinanciering inbrengen.

Wij structureren ook derivatentransacties en kapitaalmarktproducten op maat, zoals forward-starting renteswaps en geïndexeerde obligaties.

NIBC Vastgoed Hypotheek

Een tweede product van NIBC is de NIBC Vastgoed Hypotheek. Vastgoed Hypotheek biedt beleggers in Nederlands vastgoed de mogelijkheid om een lening tussen de EUR 75.000 en EUR 10 miljoen af te sluiten voor de financiering van de aankoop van voor verhuur bestemde woningen, variërend van één appartement tot een grotere portefeuille, in een aantal steden in Nederland. Dit hypotheekproduct past perfect binnen onze strategie om ons te richten op specifieke niches. Klik hier voor meer informatie. Of bel naar 070-342 55 00.

 

Like deze pagina op